Informatie

Prachtige en makkelijk te besturen kajuitboot van 7,20 meter

Voorzien van alle gemakken en comfort! Navigatie, 4G Wifi, Keuken, Toilet en 2 slaapplaatsen. Inclusief 4G Wi-Fi en verzekering! Deze boot is een Nidelv 24, een Noorse Spitsgatter, ook wel overnaadse kajuitsloep genoemd.

Ligplaats Giethoorn; uitvalsbasis voor elk avontuur op het water! Prachtige routes mogelijk naar de weerribben en Friesland. Het gehele jaar (m.u.v. de winter) te huur in Giethoorn..

Deze boot is in 2016 aan Tourist Boats geleverd en voorzien van groot onderhoud en alle nieuwe inventaris die de boot geschikt maken voor de verhuur, zoals een nieuwe kuiptent -die uiteraard helemaal geopend kan worden zodat de kuip volledig open is- kookgerei, 12 volt aansluitingen en omvormer naar 230V. Daarnaast is de boot voorzien van een zeer uitgebreid digitaal en professioneel navigatieprogramma op een nieuwe tablet. Hiermee kunt u zelf de mooiste routes plannen!

Voorzieningen:
Door de geringe afmetingen en diepgang, is er met deze stabiele boot bijna overal te varen. Voorzien van:

Uitgebreide stuurinrichting met Bluetooth radio, diepte-, snelheids- en logmeter.
Uitgerust met 2 stuurstoelen, rondzit met tafel in de kuip (ook als zonnedek of bed in te richten)
Rondzit of 2-persoons bed in de kajuit.
Toilet, keukentje met nieuw kookstel en spoelbak.
Nieuwe zwemvesten voor kinderen en volwassenen.
Wi-Fi (FUP), verzekering en 2 slaapplaatsen.
Inclusief koelkast met vriesvakje en naar eigen wens in te stellen sfeerverlichting in zowel de kuip als de kajuit.

De boot is voorzien van professionele en zeer uitgbreide Stentec waternavigatie op een tablet. Hiermee zijn de mooiste tochten op eenvoudige wijze te plannen waarbij rekening wordt gehouden met de diepgang van de boot maar ook met de bedieningstijden van bruggen en sluizen. Met behulp van duidelijke aanwijzingen wordt genavigeerd van A naar B zodat de aankomsttijd van te voren duidelijk is. Daarnaast is de boot voorzien van 4G wifi voor een snelle internetverbinding aan boord (Fair User Policy, 1 tot 1,5 GB per dag). Ook Netflix op de navigatie-tablet kan hierdoor gekeken worden!

Aantal personen en uitsluitingen:
De boot is geschikt voor 4 personen en er kan door 2 personen op geslapen worden.
Huisdieren zijn niet toegestaan. Roken op de boot is ook niet toegestaan, evenals het branden van kaarsen.

Voorzien van een zeer zuinige diesel motor die stil is en maximaal 15 km/uur loopt, is het niet nodig om een vaarbewijs te hebben, maar heeft wél de voorkeur. Iedereen boven de 18 kan er dus mee varen. Als leeftijdsgrens wordt bij ons echter 30 jaar gehanteerd.
Vanuit Giethoorn kunnen de mooiste tochten ondernomen worden over de nabij gelegen meren, die goed bereikbaar zijn vanaf de ligplaats. Meerdaagse routes richting Friesland zijn uiteraard ook mogelijk.

Met deze makkelijk te besturen en sfeervolle boot wordt het voor iedereen bereikbaar om een week het watersport gevoel te beleven. Omdat de boot voorzien is van 2 slaapplaatsen kan er een lange, meerdaagse tocht gepland worden om op deze manier van jachthaven naar jachthaven te varen, of om op een mooie plek midden in de natuur te overnachten…In Friesland kan er bijvoorbeeld bij Marrekrite eilanden aangelegd worden om te overnachten op een meer!

Boek nu uw eigen avontuur te water voor deze zomer door een mail te sturen of te bellen! (Reserveren per email of invulformulier op de site, waarna er telefonisch contact zal zijn). Hierna wordt een contract toegestuurd.