Rondvaart

Rondvaart


Zomerse rondvaarten

Met een 12 persoons aluminium platbodem en schipper. Voorzien van kussens, biminitop, koelkast en telefoon oplaadpunten kunt u met deze prachtige boot in overleg een trip door de Weerribben-Wieden bespreken.

Elke rondvaart is geheel op maat, u kunt zelf aangeven waar u heen wilt en waar er aangelegd moet worden voor eventueel een hapje en een drankje. Een rondvaart is altijd dagdeelvullend, dus minimaal 4 uur, inclusief stops onderweg.

Tijden
Starttijden tussen 10:00 uur en 15:00 uur
Minimaal 4 uur durend, inclusief aanleggen op de plaatsen (terrasjes) die in overleg zijn besproken.

Prijs
€ 295,00 (vaste prijs, geen minimum aantal, maximaal 12 personen).

 

Nachtelijke tochten

Van 1 mei tot 1 september te boeken: een fantastische nachtelijke tocht door naar keuze Giethoorn of De Weerribben.

“Ervaar” Giethoon na zonsondergang! Vaar mee op een nieuwe platbodem met maximaal 12 personen. Boek als groep of meld u aan met een kleinere groep. Tijdens een 2 uur durende tocht ziet u hoe mooi Giethoorn verlicht is en hoe rustig het ’s avonds is in dit prachtige waterdorp. Gecombineerd met een stukje natuurgebied waar -met wat geluk- drinkende reeën gespot kunnen worden, is dit een uniek en zeer bijzonder uitje!

Deze zelfde tocht wordt bij voldoende belangstelling ook ondernomen vanuit Muggenbeet. Hier vandaan wordt een bijzondere 2 uur durende tocht ondernomen door de Weerribben. Via het midden in dit natuurgebied gelegen plaatsje Nederland en waterdorp Kalenberg, ontdekt u de natuur op een heel andere manier! Geniet van de stilte en ruimte met uw eigen groep of doe mee aan een excursie op inschrijving.

Tijden
Op vrijdag en zaterdag van 1 mei tot 1 september*
Starttijd 20:30 uur (ontvangst in overleg, in de haven of Muggenbeet)
Terugkomst +/- 23:30 uur.

*er wordt uitgevaren bij een minimum aantal van 8 personen (of bijbetaling bij kleinere groepen)

Prijzen:
€ 19,50 per persoon op basis van 2 uur varen en een kopje koffie bij ontvangst. Betaling ter plekke, contant of per pin.

 

Privé vistrips

Boek een tijdstip en dag van uw keuze en kies uw favoriete visplek in een boot met schipper.

Voorzien van fishfinder en dieptemeter, ruimte voor 6 personen met visuitrusting. Zeer kleine diepgang van 50 centimeter, dus ideaal om de juiste visgronden te vinden.

Deze ruime platbodem is voorzien van een krachtige buitenboordmotor die tegen trollingsnelheid kan varen. Grote banken, in de zomer een biminitop voor schaduw, opklapbare tafel (zonder kussens ivm. weersomstandigheden en/of scherpe hengel-onderdelen)
Regio Giethoorn, Blokzijl, Belt-Schutsloot, Ossenzijl.

Geniet van de rust op de stille wateren in de winter of de heerlijke weersomstandigheden in de zomer en reserveer je eigen visplek!
Datum, tijdstip en opstapplek in overleg.

Van elke deelnemer aan vistochten wordt verwacht dat deze zijn eigen visuitrusting en een geldige vispas heeft.

Tijden
In overleg kunnen deze op maat gemaakte vistrips het gehele jaar door geboekt worden, zowel doordeweeks als in het weekend. Reserveer echter tijdig!

*Prijzen
2 personen 15,00 euro per persoon per uur.
3-4 personen 11,50 euro per persoon per uur.
5-6 personen 9,50 euro per persoon per uur.

*Tijdsbestek van minimaal 3 uur.

 

Bel of app over een activiteit en vraag naar meer informatie!

Boek nu uw eigen avontuur te water voor de zomer of winter door een e-mail te sturen of te bellen/appen! (Reserveren per email of invulformulier op de site, waarna er telefonisch contact zal zijn).